ONS AANBOD

't Kippenwinkeltje

wild & gevogelte

 

 

Na 50 jaar en veel ervaring rijker, kunnen we ons met trots specialist noemen in:

GEVOGELTE

 

U kan telkens in onze winkel terecht voor een uitgebreid gamma aan gevogelte zoals: Aan het spit gebakken Belgische "vita" kippen + delen, Franse specialiteiten zoals hoevekippen, kwartels, duiven, parelhoen, eend, ... maar ook andere producten als struisvogel filet, gemarineerde spareribs, zwarte en witte pensen... enz.

Keuken bereidingen :

Soep, saus, salades & gerechten

Geen zin om na een lange dag werk nog zelf te kokkerellen? Dan kan je steeds in onze winkel terecht voor verse soepen, sauzen, salades, schep- en dagschotels. De bereidingen gebeuren telkens op ambachtelijke wijze door onze ervaren koks.

Iedere week voorzien we nieuwe en gevarieerde dagschotels aan democratische prijzen. Ook handig voor studenten op kot die op zoek zijn naar een evenwichtige en gezonde maaltijd maar die door het studeren amper de tijd hebben om te koken.

Bent u een vegetariër? Geen enkel probleem. We bieden op regelmatige basis vegetarische gerechten aan. Suggesties zijn ook altijd welkom.

 

GEHAKT

Dagelijks produceren we gehakt, worsten, chipolata’s, burgers, blinde vinken… . Niet enkel voor restaurants, winkels, scholen en ziekenhuizen maar ook voor u. Om uw kwaliteit te garanderen, sturen we wekelijks 5 gehakt stalen naar een onafhankelijk labo. Dit wordt dan telkens geanalyseerd.

Barbecue

Tijdens de zomerperiode wordt het wildaanbod vervangen door gemarineerde barbecue specialiteiten : gevogeltebrochetten, gemarineerde kipdelen, bbq worsten en chipolata's, kalkoenburgers, gemarineerde struisvogelsteaks, varkenshaasjes, lamskronen, ...

WILD !

Tijdens de herfst- en winterperiode kan u steeds terecht in onze winkel voor klein wild: fazant, patrijs, bosduif, haas, konijn, … . Maar ook groot wild maakt deel uit van ons aanbod: hert, ree en everzwijn.

Kippenwinkeltje | Langestraat 97 | 3111 Wezemaal | Tel 016/ 581.113